4 oz karton bardak gram üzerinden hesaplandığında 112 gram eder ve en küçük boyutlu bardak modelidir. Oz ölçü birimi tüm dünyada geçerli olan bardak ölçüm birimidir.

Karton bardaklar genellikle Amerikan kağıt kullanılarak tasarlanır ve bu kağıdın en büyük avantajı dayanıklı olmasıdır. 4 oz karton bardak baskılı modelleri firmaların reklam ve tanıtım işleri için kullanılır.

Kalabalık çalışma ortamlarında cam bardakların kullanımı zordur ve hijyenik değildir. Ayrıca temizliği de zaman kaybı yaratır. 4 oz karton bardak hem pratik kullanımı hem de tek kullanımlık olması dolayısıyla tercih edilir. Sıcak ve soğuk içecekler için uygundurlar. Çevre dostu özelliği ile geri dönüşüme uygun modellerdir.

Karton Bardak Boyutları

Müşterinin talebine göre karton bardaklar farklı boyutlarda üretilebilirler. Sipariş verirken sizi en iyi temsil edecek bardak tasarımını seçmek önemlidir. 4 oz karton bardak boyutu haricinde diğer boyut seçenekleri şunlardır:

  • 4 oz: 112 gr
  • 5 oz: 140 gr
  • 6 oz: 168 gr
  • 7 oz: 198 gr
  • 8 oz: 225 gr
  • 12 oz: 340 gr
  • 16 oz: 450 gr

Boyutlarına göre ürün fiyatları değişiklik gösterir ve birim adeti üzerinden hesaplanırlar. 4 oz karton bardak üretimi iki aşamadan oluşur. Tasarım bilgisayar ortamında hazırlanır, tasarım onaylandıktan sonra makinede üretime geçilir. 4 oz karton bardak baskıları kalitelidir ve renkleri canlıdır.

Karton Bardak Baskı Fiyatları

Karton bardak, firmalar tarafından logo baskılı tercih edilirler. Böylece kullanım sırasında firmanın reklamı yapılmış olur ve bir temsiliyet sunar. 4 oz karton bardak ölçüleri sunulacak ürüne göre uygunluk sağlar. Örneğin hazır yiyecek firmaları yiyeceklerin boyutuna uyum sağlayacak şekilde bardak boyutu ve tasarımı tercih ederler.

Kahve ikramı için daha küçük boyutlu 4 oz karton bardak tercih edilir. Her modelin kağıdı kaliteli ve dayanıklıdır. Sıcak içecekler için korumalı modeller de vardır. Firmanın isteğine göre kapaklı modeller de tercih edilebilir.

Diğer tüm detaylar için -> https://ambalaj365.com/urun/karton-bardak/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir